Despre Robe juridice

Firma noastră este specializată pe crearea și comerțul de robe juridice: ROBĂ AVOCAT, ROBĂ CONSILIER JURIDIC, ROBĂ JUDECĂTOR ȘI ROBĂ PROCUROR.

Producem robe juridice conforme cu normele legale în vigoare. Avem mii de clienți din toată țara, de la barouri, societăți comerciale, cabinete de avocatură, judecătorii și tribunale.

Producem două tipuri de robe: Standard și Premium.
Diferența dintre cele 2 produse constă în materialul din care sunt confecționate: astfel roba standard este confecționată dintr-un material mai accesibil că preț însă de o calitate mai slabă, iar robă Premium este confecționată dintr-un material superior (Mătase de piersic și crepesten).
Roba juridică Premium prezintă câteva avantaje majore: este mai ușoară, are o textură mai deasă, este greu șifonabilă, ocupă mai puțin spațiu.

Precizăm că activitățile noastre sunt acreditate conform ultimelor norme interne și internaționale privind calitatea execuției produselor.

Produsele prototip se realizează prin secția proprie de creație vestimentară.

Clienții noștri și companiile care comercializează produsele noastre ne preferă pentru consistentă dovedită în timp în a crea produse de calitate. Costumele, pantalonii, sacourile sau paltoanele realizate în atelierul nostru sunt însoțite de servicii de calitate la un preț excelent. Pentru orice solicitare, va rugăm să ne contactați completând formularul din pagina de contact. Va mulțumim.