Termeni si conditii

robejuridice.ro este denumirea comercială a MTIPV SRL. , persoană juridică cu sediul în România, Str. Opanez 20 Craiova, jud Dolj, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr.  J16/1734/2020, având CUI 43115012, numită în continuare ROBE JURIDICE (robejuridice.ro).

1.Compania

Politica de confidentialitate promovata de robejuridce.ro explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

2. General

 • Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului catre Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre RobeJuridce si acesta.
 • Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului, implica aderarea Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre RobeJuridice.
 • Prin folosirea Siteului Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului sau oricarui tert cu care RobeJuridice are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3.Contact pentru Clienti

 • RobeJuridice publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client in contul lui.
 • Prin utilizarea formularului de contact sau al crearii contului pe site, Clientul permite automat robejuridce.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
 • Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea RobeJuridice de a contacta Clientul.
 • Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate RobeJuridice se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului si RobeJuridice, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea robejuridice.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail.

4. Politica de confidentialitate

 • Robejuridice.ro incearca sa protejeze optim dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala a acestora. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care clientii le introduc in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile de tip ecommerce. Nu practicam spam.
 • Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookies`.Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica atunci cand utilizati site-ul robejuridice.ro.
 • Informatii generale colectate de robejuridice.ro. Robejuridice.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse de care sunteti interesat.
 • Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal. Robejuridicce.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
 • Securitatea datelor. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, robejuridice.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.
 • Modificari ale politicii de confidentialitate. Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

6. Drept de proprietate

Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, texte), fara acordul RobeJuridice este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.

7. Preturi produse si plati

 • Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport ) afisate pe magazinul online www.robejuridice.ro sunt finale, in Lei. Inainte de finalizarea comenzii veti sti exact care este suma finala pe care trebuie sa o platiti pentru comanda, inclusiv serviciile de transport.
 • De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.
 • Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii si este suportata de cumparator.
 • Livrarea se face numai prin firma de curierat rapid.
 • Metode de plata:
  • in sistem ramburs – veti plati contravaloarea comenzii si a transportului in momentul primirii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.
  • Plata cu cardul - prin platforma euplatesc.ro.

8. Comanda

Trimiterea unei comenzi in robejuridice.ro este facila si rapida. Comanda se poate trimite prin completarea formularului prezente pe site. Primul pas consta in vizualizarea produselor existente pe stoc. Atunci cand ati gasit produsul sau produsele dorite , selectati marimea ( daca este cazul ) si apasati butonul "Adauga in cos". Puteti oricand vizualiza continutul cosului dumneavoastra accesand butonul “Vezi cosul” din partea dreapta sus a site-ului. Pentru a finaliza comanda trebuie sa ne furnizati, in formularul de comanda, datele dumneavoastra si adresa de livrare. Pentru a lansa o comanda pe robejuridice.ro completati campurile din formular si urmati instructiunile de acolo. Va recomandam sa folositi o adresa de mail valida si pe care o utilizati frecvent. Verificati continutul cosului dumneavoastra precum si adresa la care vreti sa va fie expediata comanda. Alegeti apoi modalitatea de livrare si de plata si apasati butonul "Trimite comanda". Ne rezervam dreptul de a nu expedia comenzi daca nu reusim sa va contactam pentru confirmarea comenzii.

9. Livrare

 • Trimiterea produselor comandate de pe RobeJuridice.ro se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid.
 • Termenul de livrare este intre 4 – 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.
 • Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.
 • Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
10. Returnarea produselor

10.1 Produsele pot fi returnate în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului. Produsele vor fi returnate în aceeași stare în care au fost primite, fără a prezenta urme de uzură sau/și deteriorare.
In cazul in care se constata ca un produs returnat este murdar sau sifonat si trebuie readus in starea initiala pentru a putea fi revandut, Clientul va suporta cheltuielile necesare pentru readucerea lui la starea initiala. Cheltuielile de readucere la starea intiala a produsului, nu pot depasi 50% din valoarea produsului.

10.2 Pentru a incepe procedura de retur a unui produs, pentru a-l inlocui cu un alt produs sau pentru a primi contravaloarea lui trebuie sa accesati si sa completati datele din acesta pagina.
10.3 In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci va rugam sa ne comunicati un cont bancar in care sa va viram suma ce urmeaza a fi returnata.

10.4 Clientul poate returna produsul prin orice metodă de transport dorește; în cazul returului prin curier rapid, costul transportului va fi suportat de către client.
Returul la sediul nostru sau intr-una din locatiile SHIP & GO Cargus este gratuit.
Suma aferentă returului va fi virată prin transfer bancar în contul indicat de client în maximum 10 zile lucrătoare de la primirea returului.

10.5 Conform legislatiei in vigoare, cumparatorul poate returna produsele vanzatorului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere conform conform OUG 34/2014 . Nu se accepta retur pentru persoanele juridice, acestea nu se supun OUG 34/2014

10.6 Plata transportului pentru retur se facturează fie la următorul produs comandat, în cazul unui schimb de produse, fie se deduce din suma pe care Vanzatorul trebuie să v-o ramburseze în cont, în cazul unui retur.
În cazul în care se dorește schimbarea unui produs, suma de plată aferentă returului poate fi folosită pentru achitarea altui produs. În cazul în care articolul nou achiziționat are un preț mai mare decât prețul articolului returnat, diferența va fi achitată integral de cumpărător. Dăcă produsul nou ales are un preț mai mic decât al produsului returnat, diferența va fi înapoiată clientului. Diferența ce urmează a fi returnată va fi virată prin transfer bancar în contul indicat de client în maximum două zile de la returul produselor. >/p>

10.7 Vanzatorul vine in ajutorul Cumparatorului si poate chema curierul la adresa indicată de Cumparator. Tot ce aveți de făcut este să pregătiți produsul pentru a fi ridicat de către curier. Prețul transportului pentru returul produsului este de 19 Lei. Serviciul este disponibil doar pentru localitățile în care firmele de curierat partenere livrează la tariful standard.

10.8 Conditii pentru returnarea produselor:

– produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat;

– produsul trebuie returnat cu toate etichetele intacte;

– anexati factura;

– persoanele fizice pot face retur in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului;

– utilizati formularul de returnare disponibil pe site;

– perioada de retur incepe cu prima zi in carte ati intrat in posesia produselor.

10.9 In cazul produselor livrate incorect sau cu defecte de fabricatie va rugam sa ne contactati la datele de contact oferite pe site.

10.10 Contravaloarea produsului/produselor se va face în contul bancar indicat de catre cumparator. Suma înapoiata nu include cheltuielile de transport.

10.11 Produsele vor fi returnate în conditii bune, neutillizate in Instanta precum si impreună cu etichetele aferenta produselor. In caz contrar, ele vor fi reexpediate cumparatorului, pe costurile acestuia din urma.

10.12 Cumparatorul va imprima, completa si atasa in colet formularul de retur / inlocuire produs primit prin email la completarea cererii online.

11. Garantie

11.1 Pentru produsele cumparate din magazinul robeonline.ro oferim garantie timp de 12 luni.
11.2 In cazul in care, in acest termen, produsele achizitionate sufera modificari calitative, in conditiile unei utilizari normale, vom schimba produsul respectiv. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista pe stoc atunci vom returna contravaloarea platita de client.

11.3 Pentru a incepe procedura de garantie va rugam sa ne contactati si sa ne oferiti toate detaliile necesare.

11.4 Pentru garantie produsul trebuie sa ajunga la noi, livrarea fiind suportata de dvs. Ne rezervam dreptul de a refuza despagubirea clientului (prin inlocuirea sau platirea contravalorii produsului) in cazul in care se observa ca deteriorarea produsului a fost cauzata de o utilizare precara si/sau incorecta.

11.5 Robele juridice de avocat, consilier juridic, procuror si judecator sunt confectionate din materiale sintetice. Se spala la o temperatura de maxim 30 de grade celsius si se calca la o temperatura de maxim 150 grade celsius. Nerespectarea acestor temperaturi de ingrijire pot duce la decolorare sau deformarea produsului. Produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt produse de scurta durata si au o viata estimata de 12 luni.

12. Litigii

12.1 Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea a oricarui continut trimis de catre RobeJuridice de catre dvs. va declarati de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

12.2 Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre dvs. si RobeJuridice se va rezolva pe cale amiabila.

12.3 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

13. Dispozitii finale

 • 13.1 RobeJuridice isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila.
 • 13.2 In limita prevederilor Termeni si Conditii, RobeJuridice nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
Consimțământ pentru cookie-uri